Główne obowiązki: zarządzanie restauracją i hotelem zgodnie ze standardami i procedurami, zarządzanie podległym personelem, tworzenie oferty gastronomicznej i hotelowej, ścisła współpraca z personelem kuchni, planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, pozyskiwanie nowych klientów.

Wymagania: znajomość zagadnień z branży gastronomicznej, minimum 2 letnie doświadczenie na stanowisku kierowniczym, orientacja na najwyższą jakość obsługi gości.

Oferujemy: możliwość rozwoju zawodowego, praca w młodym zespole, stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. Wynagrodzenie 3200-3300 Brutto. Kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel. 518070909.

Prosimy o zamieszczenie klauzuli : " Wyrażam zgodę na przetworzenie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz.U. nr 133poz.883.

Wkrótce

20leciepigreklama10082017